Getoaste sandwich met avocado, feta en walnootpesto

Bereiding

  1. Besmeer de boterhammen met de pesto.
  2. Beleg 4 sneetjes met avocado, feta en een plukje rucola.
  3. Leg de overige boterhammen met de besmeerde kant naar beneden op de rucola.
  4. Rooster de sandwiches in een contactgrill (of in een ingevette grillpan met een zware deksel op de tosti) om en om goudbruin tot de feta licht gesmolten is.
  5. Snijd door en serveer direct. Lekker met een groene salade.

Tips

  • Lekker met een walnoot-rucola pesto van gepelde walnoten, grof gehakte knoflook, rucola, basilicum, walnootolie, milde olijfolie en zout en peper naar smaak.

Ingrediënten

  • 8 dikke sneeën brood
  • 4 eetl. pesto
  • 2 avocado's, in plakken
  • 100 g feta, in dunne plakjes
  • 1 handje rucola

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch

Voedingswaarden

Energie 495 Kcal
Vetten 30 g
waarvan verzadigd 7 g
Koolhydraten 37 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: