Getoaste sandwich met avocado, feta en walnootpesto
Bereiding
- Besmeer de boterhammen met de pesto.
- Beleg 4 sneetjes met avocado, feta en een plukje rucola.
- Leg de overige boterhammen met de besmeerde kant naar beneden op de rucola.
- Rooster de sandwiches in een contactgrill (of in een ingevette grillpan met een zware deksel op de tosti) om en om goudbruin tot de feta licht gesmolten is.
- Snijd door en serveer direct. Lekker met een groene salade.
Tips
- Lekker met een walnoot-rucola pesto van gepelde walnoten, grof gehakte knoflook, rucola, basilicum, walnootolie, milde olijfolie en zout en peper naar smaak.
Ingrediënten
- 8 dikke sneeën brood
- 4 eetl. pesto
- 2 avocado's, in plakken
- 100 g feta, in dunne plakjes
- 1 handje rucola
Bereidingtijd
15 minuten
Aantal personen
4 personen
Moeilijkheidsgraad
Menugang
lunch
Voedingswaarden
Energie | 495 Kcal |
---|---|
Vetten | 30 g |
waarvan verzadigd | 7 g |
Koolhydraten | 37 g |
Vezels | 0 g |