Geurige varkenshaasspiesjes

Bereiding

  1. Snijd 1 varkenshaasje in blokjes van ca. 2 cm.
  2. Meng het vlees met 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje geperste knoflook, 1 eetlepel verse tijmblaadjes en een paar druppels citroensap.
  3. Laat ca. 1 uur marineren.
  4. Snijd 6 lente-/ bosuitjes in stukken van 2,5 cm en rijg deze met de blokjes vlees steeds om en om aan een spiesje.
  5. Bestrooi met zout en peper.
  6. Gril de spiesjes in een grillpan of op de barbecue een paar minuten per kant en serveer direct.
  7. Vervang de bosui eventueel door blokjes courgette of groene paprika.

Ingrediënten

  • 1 varkenshaas
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el tijm
  • citroensap
  • 6 lente-/bosuitjes
  • peper en zout

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 472 Kcal
Vetten 28 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 7 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.