Gevulde saucijsjes

Bereiding

  1. Wel de abrikozen in warm water.
  2. Snijd 8 saucijsjes in de lengte diep in, maar niet doormidden. Snijd ze vervolgens in drie gelijke stukken.
  3. Bestrijk de inkepingen met dijonmosterd en leg in elk saucijsje 1 abrikoos en wat rozemarijn.
  4. Druk de worstjes dicht en omwikkel ze stevig met plakjes rauwe ham. Verhit de boter of olie in een koekenpan en bak de worstjes om en om bruin en gaar.

Ingrediënten

  • 24 gedroogde abrikozen
  • 8 saucijzen
  • circa 4 eetl. dijonmosterd
  • verse rozemarijn
  • 24 plakjes rauwe hammen
  • 2 eetl. boter of
  • 2 eetl. olie

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

8 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

klein gerecht, hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.