Gnocchi met tuinbonen en spekjes

Bereiding

  1. Kook de gnocchi beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de spekblokjes in circa 6 minuten knapperig. Voeg de uien en knoflook toe en bak circa 2 minuten mee. Blus af met witte wijn of bouillon. Roer de bevroren diepvriestuinbonen erdoor en bak 5-6 minuten tot ze ontdooid en beetgaar zijn.
  2. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de gnocchi erdoor en verdeel over 4 borden. Leg een handje rucola erop en bestrooi met pecorino.

Ingrediënten

  • 500 g gnocchi
  • 1 el olijfolie
  • 250 g spekblokjes
  • 2 rode uien, in halve ringen
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 100 ml witte wijn of
  • 100 ml bouillon
  • 300 g diepvriestuinbonen
  • 125 g crème fraîche
  • 4 handjes rucola
  • 50 g pecorinokaas, geschaafd

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: