Groenteschotel uit de wok met kaas en noten

Bereiding

  1. Kook de peultjes 2 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Verhit de helft van de olie, bak hierin de cashewnoten kort, schep ze uit de wok en laat ze uitlekken.
  3. Voeg de rest van de olie toe en roerbak hierin de uien, bleekselderij, paprika, courgette, aubergine en geperste knoflook 3 minuten. Strooi er zout en peper over.
  4. Schep de koolreepjes erdoor en bak nog 2 minuten.
  5. Meng de noten, de kaas en de peultjes vlak voor het serveren door het gerecht. Schep de groenteschotel op de borden.

Ingrediënten

  • 200 g peultjes, afgehaald
  • 4 eetl. olijfolie
  • 100 g ongezouten cashewnoten
  • 2 uien of, in ringen
  • 4 sjalotjes, in ringen
  • 3 stengels bleekselderij, in boogjes
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1 gele paprika, in blokjes
  • 1 courgette, in plakjes
  • 1 kleine aubergine, in blokjes
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 kleine Chinese kool of, in reepjes
  • 1 paksoi, in reepjes
  • 250 g kruidenkaas, in blokjes, dikke plak

Bereidingtijd

30 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 590 Kcal
Vetten 45 g
waarvan verzadigd 17 g
Koolhydraten 23 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.