Havermout met framboos en honing

Bereiding

  1. Doe de havermout in een kleine kom en sprenkel de koek & speculaaskruiden erover. Schenk de melk erbij en meng het door elkaar.
  2. Meng in een andere kom de frambozen en honing samen. Roer het frambozenmengsel door de havermout. Verdeel dit tussen de twee kommen en laat een nacht in de koelkast staan.
  3. Haal ’s morgens de kommen uit de koelkast en leg er een paar extra frambozen op met eventueel de geraspte pistache noten.

Tips

  • Het ontbijt de avond ervoor bereiden is een slimme manier om ervoor te zorgen dat je 's morgens niet naar een snelle hap grijpt. Dit recept bewaar je in de koelkast voor de volgende ochtend.

Ingrediënten

  • 100 g havermout
  • 1 tl koek & speculaaskruiden
  • 200 ml halfvolle melk
  • 75 g frambozen
  • 25 g honing
  • 20 g pistachenoten, grof gehakt

Bereidingtijd

10 minuten

Aantal personen

2 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

ontbijt

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.