Homemade granola

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170 C.
  2. Meng de pecannoten, havermout, het sesamzaad, de kokos, pompoenpitten en kaneel in een grote kom.
  3. Roer de honing en de Carbonell Olys erdoor. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de granola in ca. 25 min. goudbruin en krokant. Schep halverwege om.
  4. Neem de bakplaat uit de oven en laat op een rooster helemaal afkoelen.
  5. Meng de cranberry's en abrikozen met de granola en bewaar in een afgesloten pot. Homemade granola is ca. 2 weken houdbaar.

Tips

  • Vervang de honing door ahornsiroop voor een lekkere karamelsmaak.

Ingrediënten

  • 100 g pecannoten
  • 300 g havermout
  • 50 g sesamzaad
  • 50 g kokosrasp
  • 75 g pompoenpitten
  • 1 el kaneel
  • 3 el honing
  • 3 el olie
  • 200 g gedroogde cranberry's
  • 50 g gedroogde abrikozen

Bereidingtijd

15 minuten

Moeilijkheidsgraad

Menugang

ontbijt

Voedingswaarden

Energie 330 Kcal
Vetten 26 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 4 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.