Hummus met feta en koriander

Bereiding

  1. Pureer met een staafmixer de kikkererwten met 100 ml water, olijfolie, koriander, gemalen komijn (djinten), knoflook, zout en peper tot een dikke spread.
  2. Roer 50 gram verkruimelde feta erdoorheen.

Ingrediënten

  • 400 g kikkererwten, uitgelekt
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 bosje verse koriander
  • 0,5 theel. komijnpoeder (djinten)
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 50 g feta, verkruimeld

Benodigdheden

  • staafmixer

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

klein gerecht, bijgerecht

Voedingswaarden

Energie 175 Kcal
Vetten 10 g
waarvan verzadigd 3 g
Koolhydraten 11 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: