Hummus met feta en koriander
Bereiding
- Pureer met een staafmixer de kikkererwten met 100 ml water, olijfolie, koriander, gemalen komijn (djinten), knoflook, zout en peper tot een dikke spread.
- Roer 50 gram verkruimelde feta erdoorheen.
Ingrediënten
- 400 g kikkererwten, uitgelekt
- 2 eetl. olijfolie
- 1 bosje verse koriander
- 0,5 theel. komijnpoeder (djinten)
- 1 teentje knoflook, geperst
- 50 g feta, verkruimeld
Benodigdheden
- staafmixer
Bereidingtijd
15 minuten
Aantal personen
4 personen
Moeilijkheidsgraad
Menugang
klein gerecht, bijgerecht
Voedingswaarden
Energie | 175 Kcal |
---|---|
Vetten | 10 g |
waarvan verzadigd | 3 g |
Koolhydraten | 11 g |
Vezels | 0 g |