IJsjes fruitsplit

Bereiding

  1. Pureer of pers voor elke variant eerst de ene fruitsoort en vul hiermee ijsvormpjes voor de helft. Zet dit een uurtje in de vriezer.
  2. Pureer dan de andere soort en vul hiermee de vormpjes af.
  3. Steek de stokjes en deksels erin en laat de ijsjes nog minimaal 2 uur bevriezen.

Ingrediënten

  • 200 g verse frambozen of, voor de framboos-/perenijsjes
  • 200 g diepvriesframbozen, voor de framboos-/perenijsjes
  • 200 g peren, geschild, in blokjes, rijp, voor de framboos-/perenijsjes
  • 0,5 limoen, sap, voor de framboos-/perenijsjes
  • 200 ml sinaasappelsap, vers, voor de sinaasappel-/kiwi-ijsjes
  • 200 g kiwi's, geschild, in blokjes, voor de sinaasappel-/kiwi-ijsjes
  • 200 g nectarines, geschild, in blokjes, rijp, voor de nectarine-/aardbei-ijsjes
  • 200 g aardbeien, in blokjes, voor de nectarine-/aardbei-ijsjes

Benodigdheden

  • 15 ijsvormpjes

Bereidingtijd

10 minuten

  • 180 minuten vriestijd

Moeilijkheidsgraad

Menugang

nagerecht

Voedingswaarden

Energie 30 Kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 6 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.