Kabeljauw tandoori

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade en bestrijk de kabeljauw ermee. Laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en zet circa 15 minuten in het midden van de oven. Bestrijk de bospeen met olie en gril ze.
  3. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng met de bosui. Zet de vis eventueel nog 2 minuten onder de ovengrill.
  4. Bestrooi de kabeljauw tandoori met de koriander en serveer met de bospeen en couscous.

Ingrediënten

  • 600 g kabeljauwfilets
  • 750 g bospenen, geschrapt
  • 1 eetl. olie
  • 300 g couscous
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringen
  • 1 eetl. koriander, fijngehakt
  • 200 ml Griekse yoghurt, voor de marinade
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt, voor de marinade
  • 1 theel. komijnpoeder (djinten), voor de marinade
  • 1 theel. kaneelpoeder, voor de marinade
  • 2 theel. paprikapoeder, voor de marinade
  • 1 theel. kurkuma of, voor de marinade
  • 1 theel. kerriepoeder, voor de marinade

Bereidingtijd

25 minuten

  • 30 minuten marineertijd

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.