Kipcocktail met ananas

Bereiding

  1. Snijd de ene helft van de paprika in miniblokjes. Meng de gerookte kipreepjes met de kleingesneden ananasstukjes en paprikablokjes.
  2. Maak een sausje van de mayonaise, gehakte gembersnippers, kerriepoeder en 2 eetlepels kookroom of crème fraîche.
  3. Verdeel wat rucola over 4 glazen en schep de kipcocktail erop. Snijd de andere helft van de paprika in reepjes en garneer de cocktail ermee.

Ingrediënten

  • 250 g gerookte kipreepjes
  • 100 g ananasstukjes, in kleine blokjes
  • 1 rode paprika, in miniblokjes, zonder zaadjes
  • 150 ml mayonaise
  • 1 eetl. gembersnippers, gehakt
  • 0,5 theel. kerriepoeder
  • 2 eetl. kookroom of
  • 2 eetl. crème fraîche
  • circa 40 g rucola

Benodigdheden

  • 4 glazen

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

voorgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.