Klassieke bloemkoolpizza carpaccio met truffelmayonaise

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220┬░C. Bak de pizzabodem in de voorverwarmde oven 10-12 minuten af.
  2. Bak de pijnboompitten op laag vuur en laat ze een lichtbruine kleur krijgen. Maak 25 gram van de rucola aan met de olijfolie, peper en zout. Verdeel de rucola op de bodem en houdt de randen vrij. Verspreid de carpaccio evenredig over de pizza.
  3. Top de pizza af met de overige rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

Ingrediënten

  • 1 Magioni bloemkool pizzabodem
  • 75 g rundercarpaccio
  • 50 g rucola
  • 30 g truffelmayonaise
  • 10 g geraspte parmezaanse kaas
  • 4 g pijnboompitten
  • 1 el olijfolie

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

1 persoon

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.