Kleurrijke noedels met tofu

Bereiding

  1. Maak de groenten schoon en snijd ze. Maak de tofu droog en snijd deze in blokjes.
  2. Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel ze na het afgieten goed af met koud water, zodat ze niet gaan plakken en laat goed uitlekken.
  3. Verhit de olie in een wok of koekenpan en bak hierin de tofu blokjes aan tot ze goudbruin kleuren. Voeg eventueel naar smaak wat zout toe. Haal daarna de tofu uit de pan.
  4. Doe nog wat olie in de pan en bak hierin de knoflook, ui, wortelen, paprika en courgette. Voeg na 3 à 4 minuten de kool toe en de Go-Tan Original Wok Sweet & Sour toe en wok nog 1 minuut. Voeg daarna de noodles toe en warm nog even goed door.
  5. Garneer het gerecht met wat gesneden korianderblad.

Ingrediënten

  • 250 g Go-Tan organic egg noodles
  • 200 g tofu
  • 1,5 paprika's
  • 1 gele courgette, gesneden
  • 240 ml go-Tan original wok Sweet & sour
  • 0,25 groene kool
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 2 knoflook teentje, fijngehakt
  • 50 ml Go-Tan wokolie
  • 1 bosje koriander
  • 2 wortels, gesneden in reepjes

Bereidingtijd

0 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: