Komkommersalsa

Bereiding

  1. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in flinterdunne plakjes. Als je een mandoline hebt, gaat het snijden nog makkelijker.
  2. Meng de komkommer met de sjalot, knoflook, olijfolie, (witte) balsamicoazijn en peterselie.
  3. Laat deze salsa op kamertemperatuur afgedekt circa 30 minuten intrekken.

Tips

  • Lekker bij geroosterd varkensvlees of met een gegrilde hamburger op een knapperig broodje.

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 1 sjalot, in dunne plakjes
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eetl. olijfolie
  • 1 theel. balsamicoazijn
  • 0,5 bosje verse peterselie, fijngehakt

Bereidingtijd

10 minuten

  • 30 minuten trekken

Aantal personen

2 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.