Komkommersalsa
Bereiding
- Snijd de komkommer met een kaasschaaf in flinterdunne plakjes. Als je een mandoline hebt, gaat het snijden nog makkelijker.
- Meng de komkommer met de sjalot, knoflook, olijfolie, (witte) balsamicoazijn en peterselie.
- Laat deze salsa op kamertemperatuur afgedekt circa 30 minuten intrekken.
Tips
- Lekker bij geroosterd varkensvlees of met een gegrilde hamburger op een knapperig broodje.
Ingrediënten
- 1 komkommer
- 1 sjalot, in dunne plakjes
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 eetl. olijfolie
- 1 theel. balsamicoazijn
- 0,5 bosje verse peterselie, fijngehakt
Bereidingtijd
10 minuten
- 30 minuten trekken
Aantal personen
2 personen
Moeilijkheidsgraad
Menugang
bijgerecht