Krieltjesspies

Bereiding

  1. Kook de krieltjes in de schil gaar en laat afkoelen.
  2. Meng de krieltjes met de cherry-/kerstomaatjes, de bleekselderij, knoflook, een paar eetlepels olijfolie, de gedroogde rozemarijn en zout en peper.
  3. Rijg alles om en om aan 8 spiesen en gril circa 2 minuten per kant.

Ingrediënten

  • 450 g krieltjes met schil
  • 200 g cherry-/kerstomaatjes
  • 200 g bleekselderij, geschild, in gelijke stukken
  • 8 teentjes knoflook, gehalveerd
  • circa 2 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. gedroogde rozemarijn

Benodigdheden

  • 8 spiesen

Bereidingtijd

25 minuten

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.