Krustiebroodje met eiersalade en huttenkase

Bereiding

  1. Kook de eieren in kokend water in 8 minuten hard. Laat ze onder de koude kraan schrikken en laat ze afkoelen.
  2. Pel en prak de eieren en meng ze met de truffelmayonaise en de hüttenkäse. Hak de kervel of peterselie fijn en roer door de eiersalade. Voeg eventueel nog een snufje zout en wat vers gemalen peper toe.
  3. Snijd de broodjes open. Beleg met de sla en truffelsalade. Leg de bovenkant van de broodjes erop.

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1,5 el truffelmayonaise
  • 2 el hüttenkäse
  • 1 el kervel of peterselie
  • gemengde sla

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

2 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch, brunch

Voedingswaarden

Energie 332 Kcal
Vetten 16 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 31 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: