Krustiebroodje met eiersalade en huttenkase
Bereiding
- Kook de eieren in kokend water in 8 minuten hard. Laat ze onder de koude kraan schrikken en laat ze afkoelen.
- Pel en prak de eieren en meng ze met de truffelmayonaise en de hüttenkäse. Hak de kervel of peterselie fijn en roer door de eiersalade. Voeg eventueel nog een snufje zout en wat vers gemalen peper toe.
- Snijd de broodjes open. Beleg met de sla en truffelsalade. Leg de bovenkant van de broodjes erop.
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1,5 el truffelmayonaise
- 2 el hüttenkäse
- 1 el kervel of peterselie
- gemengde sla
Bereidingtijd
15 minuten
Aantal personen
2 personen
Moeilijkheidsgraad
Menugang
lunch, brunch
Voedingswaarden
Energie | 332 Kcal |
---|---|
Vetten | 16 g |
waarvan verzadigd | 0 g |
Koolhydraten | 31 g |
Vezels | 0 g |