Lasagne met brie en champignons

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200C (gasovenstand 4) en vet de ovenschaal in.
  2. Schenk de melk in een kom en roer er met een garde de mix voor béchamelsaus door.
  3. Laat de saus minimaal 5 minuten staan.
  4. Verhit de olie of boter in een pan en bak hierin de ui, champignons en hamreepjes.
  5. Voeg vervolgens het water en de mix voor lasagnesaus toe.
  6. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 1 minuut zachtjes doorkoken.
  7. Bouw de lasagne op door te starten met een laag lasagnesaus op de bodem van de ovenschaal en bedek de saus vervolgens met lasagnebladen.
  8. Leg in de tweede laag de brie en ga vervolgens door met het bouwen van de lasagne en eindig met een laag lasagnebladen.
  9. Schep op de laatste laag lasagnebladen de béchamelsaus en bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar.
  10. Laat de lasagne ca. 5 minuten staan alvorens deze aan te snijden.

Ingrediënten

  • 1 ui, gesnipperd
  • 250 g champignons, in plakjes
  • 200 g hamreepjes
  • 200 g brie, in plakken
  • 1 pakje mix voor lasagnesaus met bechamelsaus
  • 125 g lasagnevellen

Bereidingtijd

0 minuten

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.