Lasagne met courgette en vis

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200┬░C. Bedek de bodem van een ovenschaal met een laagje tomatensaus en verdeel hierover een laagje lasagnevellen.
  2. Bedek met een laag courgetteplakken en bestrooi deze met wat zout en peper. Strooi er een paar eetlepels geraspte kaas over. Bedek weer met een paar lasagnevellen en verdeel hierover een deel van de tomatensaus.
  3. Snijd de vis in blokjes en verdeel de helft hiervan over de tomatensaus. Herhaal de voorgaande stappen en eindig uiteindelijk met courgetteplakken en geraspte kaas.
  4. Bestrooi met de oregano en bak de lasagne in circa 30 minuten gaar en bruin.

Ingrediënten

  • 400 ml tomatensaus, pot
  • 1 pak lasagnebladen
  • 2 courgettes, in lange dunne plakken
  • 100 g kaas, geraspt
  • 400 g visfilets, naar keuze
  • 1 eetl. gedroogde oregano

Benodigdheden

  • ovenschaal, ingevet

Bereidingtijd

20 minuten

  • 30 minuten oventijd

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.