Lasagnette met tomatensaus en mozzarella

Bereiding

  1. Snijd de lasagnebladen in de lengte in 4 linten en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Bewaar een kopje van het kookvocht.
  3. Maal intussen de zongedroogde tomaatjes, knoflook, tomaten en Parmezaanse kaas fijn in een keukenmachine.
  4. Voeg de olijfolie en een scheutje kookvocht toe en meng tot een smeuïge saus.
  5. Verhit een koekenpan op middelhoge stand en schep de tomatensaus erin.
  6. Warm kort door en laat de spinazie erin slinken.
  7. Giet de lasagnette af en schep door de tomatensaus.
  8. Verdeel de basilicum en mozzarella erover en besprenkel met wat olijfolie.

Ingrediënten

  • 250 g lasagnebladen, koelvers
  • 1 potje zongedroogd tomaatje, uitgelekt
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 2 tomaten, in kwarten
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 6 eetl. olijfolie en
  • olijfolie, om te besprenkelen
  • 600 g spinazie, panklaar
  • 2 bollen buffelmozzarella

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.