Mango-kokosijsjes

Bereiding

  1. Pureer de mango grof in een keukenmachine. Meng de sojayoghurt en kokos erdoor en zoet eventueel met honing.
  2. Giet het mengsel in de ijsvormpjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de diepvries.

Tips

  • Geen ijsvormpjes? Vul een klein bakje en steek er een rietje in.

Ingrediënten

  • 1 mango, geschild, in blokjes
  • 300 ml sojayoghurt of
  • 300 ml yoghurt
  • 50 g kokosrasp
  • eventueel 1 eetl. honing

Benodigdheden

  • ijsvormpje

Bereidingtijd

10 minuten

  • 240 minuten vriestijd

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

tussendoortje, nagerecht

Voedingswaarden

Energie 170 Kcal
Vetten 10 g
waarvan verzadigd 9 g
Koolhydraten 15 g
Vezels 3 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.