Meloen-mango ijsje

Bereiding

  1. Pureer de watermeloenblokjes met de mangoblokjes.
  2. Kook 50 ml water met de suiker en het citroensap in 2-3 minuten tot een siroop. Meng de siroop goed door de vruchtenpuree.
  3. Schep het mengsel in ijslollyvormpjes of kleine plastic bakjes of bekertjes. Dek deze af met vershoudfolie en prik er een stokje of lange lepel doorheen in de vruchtenpuree.
  4. Geen vershoudfolie? Prik dan de stokjes erin na 1,5 uur diepvriezen. Bevries de ijsjes in totaal 3-4 uur.

Ingrediënten

  • 500 g watermeloenen, in blokjes, zonder pitten
  • 200 g mango's, in blokjes
  • 50 g suiker
  • 1 citroen, sap

Benodigdheden

  • 6 ijsvormpjes

Bereidingtijd

15 minuten

  • 240 minuten vriestijd

Aantal personen

6 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

nagerecht

Voedingswaarden

Energie 90 Kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 20 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.