Mini-appelflappen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bladerdeegplakken diagonaal doormidden.
  2. Meng alle ingrediënten en leg 1,5 tot 2 eetlepels vulling op iedere bladerdeeg­driehoek. Vouw het driehoekje dicht waardoor er een kleiner pakketje (driehoekje) ontstaat.
  3. Bestrijk de randen met eigeel en druk alles goed aan met een vork. Bestrijk de bovenkant ook met eigeel en strooi er wat extra suiker over. Bak de mini-­appelflappen in circa 15 minuten goudbruin.

Ingrediënten

  • 4 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid
  • 2 goudrenetten, geschild, in kleine blokjes
  • 3 eetl. rozijnen
  • 3 eetl. suiker
  • 2 theel. kaneelpoeder
  • eidooier, om te bestrijken

Benodigdheden

  • bakplaat met bakpapier

Bereidingtijd

15 minuten

  • 15 minuten oventijd

Aantal personen

8 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

nagerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.