Mini-frittata met rauwe ham en tomaat

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Klop de eieren los met de kookroom. Meng de ham, bosui, tomaat, de helft van de basilicum, zout en peper erdoor.
  2. Vul de holtes van de muffinvorm met het eimengsel. Bak de frittata's in de oven in 15-20 minuten stevig en gaar. Bestrooi met de rest van de basilicum en serveer.

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 125 ml kookroom
  • 150 g rauwe hammen, in reepjes
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringen
  • 8 zongedroogde tomaatjes, in reepjes, op olie
  • 2 el basilicum, fijngehakt

Benodigdheden

  • muffinvorm, ingevet

Bereidingtijd

10 minuten

  • 20 minuten oventijd

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

tussendoortje, lunch

Voedingswaarden

Energie 385 Kcal
Vetten 21 g
waarvan verzadigd 9 g
Koolhydraten 20 g
Vezels 4 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: