Muhammara-couscoussalade met feta

Bereiding

  1. Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snij intussen de courgettes in de lengte in plakken van 3 mm dik en gril ze in een grillpan tot ze een mooi patroon hebben. Snij de bosui ragfijn en de feta in blokjes. Meng de couscous met de courgette, bosui en feta en breng de salade op smaak met de olijfolie en peper en zout.
  3. Dresseer de salde mooi op een schaal en garneer met dikke dotten muhammara en eventueel een mooie cress naar smaak (bijvoorbeeld doperwtencress).

Ingrediënten

  • 250 g parelcouscous
  • 2 courgettes
  • 0,5 bosje lente-/bosui
  • 200 g feta
  • 5 el olijfolie
  • 1 bakje Maza Muhammara
  • cress naar smaak

Bereidingtijd

0 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch, bijgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.