Noedels met tofu en chili

Bereiding

  1. Spoel de tofu af en snijd het in blokjes van ongeveer 1 cm in doorsnede.
  2. Plaats deze vervolgens in een kom met sojasaus, knoflook, chili en laat het vervolgens marineren voor 10 minuten.
  3. Haal de tofu uit de marinade en bruin in een hete wok met pindaolie.
  4. Haal voorzichtig van het vuur en zet het opzij.
  5. Doe de uien in een hete wok en bak voor 20 seconden.
  6. Voeg de kool en taugé toe en wok mee.
  7. Vervolgens de sesamolie, noedels en overgebleven marinade toevoegen en wokken.
  8. Voeg de gesneden lente uien en tofu toe, roerbak het geheel kort en serveer warm.

Ingrediënten

  • 300 g tofu, in blokjes, gebakken
  • 3 el sojasaus
  • 2 teentjes knoflook, geplet
  • 1 rode peper, gesneden
  • 270 g noedels
  • 3 el pindaolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 200 g witte kool, grof gesneden
  • 100 g taugé
  • 2 el sesamolie
  • 4 lente-/bosuitjes

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.