Oosterse garnalen met taugé

Bereiding

  1. Leg 4 vellen aluminiumfolie op het werkvlak en verdeel de garnalen erover. Vouw de randen van het folie naar boven, zodat er een bakje ontstaat.
  2. Meng de sojasaus met het sinaasappelsap en de gember tot een marinade en giet deze bij de garnalen.
  3. Voeg de rode peper, bosui en taug├ę toe, vouw de pakketjes goed dicht en rooster ze op de barbecue in circa 10 minuten gaar.

Ingrediënten

  • 400 g grote garnalen, gepeld, ontdooid
  • 2 eetl. sojasaus
  • 2 sinaasappels, sap
  • 1 verse gember, geschild, geraspt, ca. 2 cm
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 125 g taugé

Benodigdheden

  • aluminiumfolie of
  • 4 aluminium bakjes

Bereidingtijd

15 minuten

  • 10 minuten roosteren

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Voedingswaarden

Energie 115 Kcal
Vetten 1 g
waarvan verzadigd 1 g
Koolhydraten 6 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.