Oranje fruitsalade met parmaham

Bereiding

  1. Maak eerst de dressing door alles door elkaar te kloppen tot een glad geheel.
  2. Snijd het fruit in plakken en schep dit met de dressing door elkaar.
  3. Verdeel de hamrepen erover en bestrooi met wat peper en de basilicum.

Tips

  • Lekker met geroosterd brood en olijfolie.

Ingrediënten

  • 3 nectarines, gewassen, rijpe
  • 1 mango, geschild
  • 150 g parmaham of, in brede repen
  • 150 g prosciutto crudo, in brede repen
  • 2 eetl. verse basilicum, grof gehakt
  • 1 eetl. honing, voor de dressing
  • 1 theel. grove mosterd, voor de dressing
  • 2 eetl. citroensap, vers, voor de dressing
  • 1 theel. citroenrasp, voor de dressing
  • 3 eetl. zonnebloemolie, voor de dressing

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch, brunch, bijgerecht

Voedingswaarden

Energie 250 Kcal
Vetten 13 g
waarvan verzadigd 3 g
Koolhydraten 19 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: