Paasbrood wentelteefjes met fruitsalade

Bereiding

  1. Maak de vruchten schoon en snijd ze zo nodig in stukjes of plakjes. Meng ze in een schaaltje met het citroensap.
  2. Klust de eieren in een lage schaal met de melk en de kaneel.
  3. Verwarm een klontje boter in een grote koekenpan. Wentel ondertussen eerst 2 sneetjes paasbrood door het eiermengsel en bak ze aan beide kanten bruin.
  4. Leg ze op keukenpapier, dek ze af met een schone theedoek en bak de andere wentelteefjes op dezelfde manier bruin.
  5. Leg de wentelteefjes op 4 borden, verdeel de fruitsalade erover, druppel de Maple syrup of schenkstroop en bestrooi met wat poedersuiker. Direct serveren.

Tips

  • In plaats van paasbrood kun je ook rozijnenbrood, gewone witte of bruine boterhammen gebruiken.
  • Het is ook lekker om bij deze wentelteefjes een bolletje ijs te serveren.

Ingrediënten

  • 500 g gemengd fruit
  • 1 el citroensap
  • 2 eieren
  • 100 ml melk
  • 1 tl kaneel
  • 8 sneetjes paasbrood
  • 50 g boter
  • 4 el schenkstroop
  • poedersuiker

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

ontbijt

Voedingswaarden

Energie 317 Kcal
Vetten 21 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 14 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.