Perzik ijsthee

Bereiding

  1. Schenk voor 1 liter ijsthee 1 liter kokend water in een pan en voeg de zakjes rooibosthee, citroen in plakjes en perzikschijfjes toe.
  2. Laat de thee ongeveer 1 uur trekken en afkoelen en voeg 4-6 eetlepels honing toe.
  3. Giet de ijsthee over in een karaf en laat minimaal 2 uur koelen in de koelkast.
  4. Serveer de ijsthee met plakjes perzik, schijfjes citroen en ijsklontjes.

Ingrediënten

  • 6 zakjes rooibosthee
  • 0,5 citroen, in plakjes
  • 2 perziken, in schijfjes
  • circa 5 eetl. honing
  • ijsblokje

Bereidingtijd

10 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.