Pikante viscurry met santen

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
  2. Voeg de paprika en boemboe toe en fruit een paar minuten mee.
  3. Voeg de aardappelblokjes, santen en visbouillon toe en laat de santen al roerend smelten tot de saus langzaam aan de kook komt. Laat de curry met het deksel op de pan circa 15 minuten zachtjes sudderen.
  4. Leg de stukken visfilet en mosselen in de curry en schep voorzichtig door. Laat circa 10 minuten stoven op een lage stand.
  5. Garneer eventueel met koriander. Lekker met (basmati)rijst.

Ingrediënten

  • 2 eetl. zonnebloemolie
  • 1 grote ui, in parten
  • 2 groene paprika's, in stukjes van 2 cm
  • 1 bakje boemboe groene curry
  • 1 zoete aardappel, geschild, in kleine blokjes
  • 100 g santen
  • 300 ml visbouillon, van 0.5 tablet
  • 600 g visfilets, in gelijke stukken
  • eventueel 1 pot gekookte mossel, uitgelekt
  • eventueel verse koriander, om te garneren

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.