Pindakaas-havermout-banaankoekjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng het lijnzaad met 3 eetlepels warm water. Prak de bananen fijn in een grote kom.
  3. Voeg lijnzaad en pindakaas toe en meng goed.
  4. Voeg dan de bloem, havermout, bak- en kaneelpoeder, kokos en rozijnen toe en roer alles goed door elkaar.
  5. Vorm kleine hoopjes beslag op de bakplaat.
  6. Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

  • 1 eetl. lijnzaad
  • 2 bananen, rijp
  • 30 g pindakaas
  • 60 g bloem
  • 80 g havermout
  • 1 theel. bakpoeder
  • 1 theel. kaneelpoeder
  • 15 g kokosrasp
  • 20 g rozijnen

Benodigdheden

  • bakplaat met bakpapier

Bereidingtijd

20 minuten

Moeilijkheidsgraad

Menugang

tussendoortje

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: