Pindakaas-havermout-banaankoekjes
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Meng het lijnzaad met 3 eetlepels warm water. Prak de bananen fijn in een grote kom.
- Voeg lijnzaad en pindakaas toe en meng goed.
- Voeg dan de bloem, havermout, bak- en kaneelpoeder, kokos en rozijnen toe en roer alles goed door elkaar.
- Vorm kleine hoopjes beslag op de bakplaat.
- Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
Ingrediënten
- 1 eetl. lijnzaad
- 2 bananen, rijp
- 30 g pindakaas
- 60 g bloem
- 80 g havermout
- 1 theel. bakpoeder
- 1 theel. kaneelpoeder
- 15 g kokosrasp
- 20 g rozijnen
Benodigdheden
- bakplaat met bakpapier
Bereidingtijd
20 minuten
Moeilijkheidsgraad
Menugang
tussendoortje