Pita tosti met makreel
Bereiding
- Snijd het pitabroodje horizontaal open.
- Meng de makreelfilet met Provençaalse kruiden en mayonaise of halvanaise.
- Bestrooi een helft van het broodje met geraspte jongbelegen kaas.
- Verdeel de makreel erover, strooi er weer geraspte kaas over en dek af met de andere broodhelft.
- Bak het broodje in een grillpan of koekenpan aan beide kanten lichtbruin.
Ingrediënten
- 1 pitabroodje
- 40 g gerookte makreelfilets, in stukjes
- 1 theel. Provençaalse kruiden
- 1 eetl. mayonaise of
- 1 eetl. halvanaise
- 4 eetl. jongbelegen kaas, geraspt
Bereidingtijd
15 minuten
Aantal personen
1 persoon
Moeilijkheidsgraad
Menugang
lunch
Voedingswaarden
Energie | 520 Kcal |
---|---|
Vetten | 37 g |
waarvan verzadigd | 12 g |
Koolhydraten | 24 g |
Vezels | 0 g |