Pita tosti met makreel

Bereiding

  1. Snijd het pitabroodje horizontaal open.
  2. Meng de makreelfilet met Provençaalse kruiden en mayonaise of halvanaise.
  3. Bestrooi een helft van het broodje met geraspte jongbelegen kaas.
  4. Verdeel de makreel erover, strooi er weer geraspte kaas over en dek af met de andere broodhelft.
  5. Bak het broodje in een grillpan of koekenpan aan beide kanten lichtbruin.

Ingrediënten

  • 1 pitabroodje
  • 40 g gerookte makreelfilets, in stukjes
  • 1 theel. Provençaalse kruiden
  • 1 eetl. mayonaise of
  • 1 eetl. halvanaise
  • 4 eetl. jongbelegen kaas, geraspt

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

1 persoon

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.