Pittige quesadilla’s met hoemoes zongedroogde tomaat

Bereiding

  1. Besmeer de wraps voor de helft royaal met de hoemoes tomaat.
  2. Snij de avocado in tweeën, verwijder de pit en prak het vruchtvlees met een vork. Snij het bosuitje in dunne ringen, bewaar er een paar voor garnering en meng de rest met de avocado. Brokkel ook de feta erdoor en breng het mengsel op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over de hoemoes en sla de wraps dubbel.
  3. Bak de wraps dubbelgevouwen om en om in een droge koekenpan op middelhoog vuur tot ze goed warm zijn. Garneer met de bosui en jalapeño en serveer direct.

Ingrediënten

  • 4 tortillawraps volkoren
  • 1 bakje Maza hoemoes zongedroogde tomaat
  • 1 avocado
  • 1 lente-/bosui
  • 1 jalapenopeper
  • 100 g feta

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

2 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.