Pizza white tuna melt

Bereiding

  1. Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220┬║C. Roer de mascarpone los. Rol het deeg uit op de ingevette bakplaat en verdeel de mascarpone erover.
  2. Verdeel de uienringen en tonijn erover. Bestrooi met de oregano, peper, kaas en olijven.
  3. Zet de bakplaat op het rooster van de barbecue en sluit het deksel. Bak de pizza in 5-10 minuten knapperig. Bestrooi met peterselie. Bak op dezelfde manier de tweede pizza.

Ingrediënten

  • 150 g mascarpone
  • 2 rollen pizzadeeg, koelvers
  • 2 rode uien, in dunne ringen
  • 2 blikjes tonijn op water, uitgelekt
  • 2 eetl. oregano
  • 150 g cheddarkaas of, geraspt
  • 150 g belegen kaas, geraspt
  • 2 eetl. zwarte olijven, in plakjes, zonder pit
  • 2 eetl. peterselie, fijngehakt

Benodigdheden

  • barbecue met deksel
  • bakplaat, rond

Bereidingtijd

20 minuten

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch, hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 1380 Kcal
Vetten 72 g
waarvan verzadigd 43 g
Koolhydraten 98 g
Vezels 6 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.