Poke bowl-salade

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Schep de quinoa in 4 kommen en verdeel in een mooi patroon de avocado, kipfilet, radijs, mango, kikkererwten, komkommer en muntblaadjes erover.
  3. Klop de ingrediƫnten voor de dressing door elkaar en serveer deze dressing bij de salade.

Ingrediënten

  • 250 g quinoa
  • 2 avocado's, in plakjes
  • 1 gerookte kipfilet, in plakjes
  • 1 bosje radijsjes, in dunne plakjes
  • 1 mango, in blokjes
  • 1 blikje kikkererwt, uitgelekt
  • 1 komkommer, in linten geschaafd
  • 1 handje munt, alleen de blaadjes
  • 2 eetl. chilisaus, voor de dressing
  • 2 eetl. sojasaus, voor de dressing
  • 1 eetl. sesamolie, voor de dressing
  • 1 limoen, sap, voor de dressing

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.