Pompoen en pastinaak met worst van de ovenplaat

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180┬░C. Doe de groenten samen met de worsten en knoflookteentjes, olie en kruiden in een kom. Schep goed door zodat alles met een laagje olie is bedekt.
  2. Verdeel dit alles over de bakplaat en bestrooi met zout en peper. Bak de groenten en worsten in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar en mooi bruin.

Ingrediënten

  • 250 g pompoenen, geschild, in grove stukken
  • 250 g zoete aardappels of, geschild, in grove stukken
  • 250 g vastkokende aardappels, geschild, in grove stukken
  • 250 g pastinaken of, geschild, in grove stukken
  • 250 g winterwortels, geschild, in grove stukken
  • 4 rundersaucijzen
  • 1 bol knoflook, gepeld
  • 3 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. gedroogde oregano of
  • 1 eetl. gedroogde majoraan of
  • 1 eetl. gedroogde rozemarijn

Benodigdheden

  • bakplaat met bakpapier

Bereidingtijd

15 minuten

  • 20 minuten oventijd

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.