Ratatouille-spies

Bereiding

  1. Snijd de aubergine in gelijke blokjes, bestrooi met zout en laat circa 30 minuten rusten.
  2. Snijd de courgette, rode uien en gele paprika's in blokjes van dezelfde grootte.
  3. Meng alle groenten met een paar eetlepels olijfolie, de gedroogde Proven├žaalse kruiden, zout en peper.
  4. Draai de groenten om en om aan 8 spiesen en gril circa 2 minuten per kant.

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 2 rode uien
  • 2 gele paprika's
  • circa 4 eetl. olijfolie
  • 1 theel. gedroogde Provençaalse kruiden

Bereidingtijd

20 minuten

  • 30 minuten rusttijd

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.