Roergebakken radijs met schnitzel

Omschrijving

Verhit 3 el olijfolie in een wok en bak hierin de aardappelpartjes volgens de aanwijzing op de verpakking ca. 10 minuten op laag vuur en schep regelmati g om. Maak de bleekselderij schoon, snijd de stengels in de lengte door. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes. Pel en snipper de ui. Snijd de radijsjes doormidden of in vieren. Verkruimel de cornflakes. Klop het ei los in een diep bord. Bestrooi het vlees met peper en zout. Haal de schnitzels door het ei en vervolgens door de cornflakes. Druk de cornflakes aan. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak hierin de schnitzels bruin. Laat ze op laag vuur in ca. 8 minuten gaar worden. Schep de bleekselderij, de ui en de radijsjes door de aardappelpartjes en roerbak 2 minuten op hoog vuur. Laat op laag vuur in 5–7 minuten gaar worden. Breng op smaak met selderiezout. Verdeel het gerecht over 4 borden en serveer de schnitzels erbij. Lekker met mayonaise en/of ketchup.

Ingrediënten

  • 850 g aardappelpartjes (2 pakjes)
  • 6 el olijfolie
  • 1 struik bleekselderij
  • 1 rode ui
  • 1 bosje radijs
  • 80 g cornflakes
  • 1 ei
  • 4 kalkoenschnitzels (400-450 g)
  • selderiezout

Bereidingtijd

ca. 20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Voedingswaarden

530;34;31;25

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.