Roergebakken witlof met schnitzel

Omschrijving

Verhit 2 el olie in een koekenpan of hapjespan en bak hierin de aardappeltjes al omscheppende in ca. 10 minuten goudbruin en gaar. Breng op smaak met wat paprikapoeder, peper en zout. Verhit ondertussen 2 el olie in een andere grote koekenpan en bak hierin de schnitzels op matig hoog vuur in ca. 6 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar. Maak de witlof schoon en snijd deze in grove stukken. Pel en snijd de uien in halve ringen. Snijd de peterselie fijn. Verhit 2 el olie in een wok. Roerbak hierin de witlof met de uiringen 5 minuten op een matig hoog vuur. Voeg de balsamicoazijn toe en laat 1 minuut op hoog vuur inkoken. Schep de peterselie erdoor en breng op smaak met wat peper en zout.

Ingrediënten

  • 6 el olijfolie 
  • 450 g aardappelgolfjes 
  • paprikapoeder 
  • 500 g gepaneerde schnitzels 
  • 600 g witlof
  • 2 uien 
  • 30 g krulpeterselie 
  • 2 el balsamicoazijn

Bereidingtijd

ca. 25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.