Romige gnocchi met zoete aardappel en saucijsjes

Bereiding

  1. Kook de zoete aardappels in circa 15 minuten gaar. Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de helft van de boter en bak hierin de worstjes gaar. Verhit de rest van de boter en fruit hierin de ui.
  3. Voeg de knoflook toe en bak 2 minuten. Stamp de aardappel fijn en voeg deze puree toe aan de ui.
  4. Voeg de room en azijn toe en roer tot een egale saus. Voeg de gekookte gnocchi toe aan de saus en meng goed.
  5. Bestrooi de romige gnocchi met de peterselie en serveer met de saucijsjes.

Ingrediënten

  • 2 grote zoete aardappels, geschild, in stukken
  • 500 g gnocchi
  • 30 g boter
  • 4 rundersaucijzen
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 150 ml room
  • 3 el wittewijnazijn
  • 1 bosje peterselie, fijngehakt

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.