Romige roeromelet met Hollandse garnalen

Bereiding

  1. Klop de eieren met de room of de roomkaas goed los en maal er wat peper en zout over.
  2. Verwarm de boter in de pan en bak het eimengsel al roerende op middelhoge stand in enkele minuten lobbig.
  3. Schep de dille of de bieslook door de garnalen.
  4. Verdeel het roerei over 4 borden en verdeel hier over de garnalen. Maal er nog wat peper over.

Tips

  • Lekker met geroosterd brood, een groene salade met halve ringen rode ui en een lichte mosterddressing.

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 100 ml slagroom of
  • 100 g roomkaas
  • 15 g boter
  • 0,5 eetl. dille of, fijngehakt
  • 5 eetl. bieslook, fijngehakt
  • 150 g Hollandse garnalen, gepeld

Bereidingtijd

10 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch

Voedingswaarden

Energie 260 Kcal
Vetten 20 g
waarvan verzadigd 11 g
Koolhydraten 2 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.