Romige roeromelet met Hollandse garnalen
Bereiding
- Klop de eieren met de room of de roomkaas goed los en maal er wat peper en zout over.
- Verwarm de boter in de pan en bak het eimengsel al roerende op middelhoge stand in enkele minuten lobbig.
- Schep de dille of de bieslook door de garnalen.
- Verdeel het roerei over 4 borden en verdeel hier over de garnalen. Maal er nog wat peper over.
Tips
- Lekker met geroosterd brood, een groene salade met halve ringen rode ui en een lichte mosterddressing.
Ingrediënten
- 6 eieren
- 100 ml slagroom of
- 100 g roomkaas
- 15 g boter
- 0,5 eetl. dille of, fijngehakt
- 5 eetl. bieslook, fijngehakt
- 150 g Hollandse garnalen, gepeld
Bereidingtijd
10 minuten
Aantal personen
4 personen
Moeilijkheidsgraad
Menugang
lunch
Voedingswaarden
Energie | 260 Kcal |
---|---|
Vetten | 20 g |
waarvan verzadigd | 11 g |
Koolhydraten | 2 g |
Vezels | 0 g |