Rooibos-ijsthee met gember en citroen

Bereiding

  1. Giet 1 liter kokend water in een pan en voeg de theezakjes, gember, citroen en munt toe. Laat de thee circa 30 minuten trekken.
  2. Verwijder de gember, citroen en munt en breng op smaak met honing.
  3. Giet de koude thee over in een fles en laat in de koelkast minimaal 3 uur koelen. Neem de ijsthee mee in een thermoskan.

Ingrediënten

  • 6 zakjes rooibosthee
  • 1 verse gember, in plakjes, ca. 4 cm
  • 0,5 citroen, in plakjes, schoongeboend
  • 4 takjes verse munt
  • 5 eetl. honing

Bereidingtijd

10 minuten

  • 30 minuten trekken
  • 180 minuten koelen

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Voedingswaarden

Energie 205 Kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 47 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.