Salade met witte kool en makreel

Bereiding

  1. Snijd de makreel in smalle stukken.
  2. Snijd of schaaf de kool in zo fijn mogelijke sliertjes.
  3. Meng de kool met de yoghurt en de mierikswortelpasta.
  4. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  5. Schil en snijd de appel in vieren.
  6. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.
  7. Snijd de sprietjes bieslook in drieen.
  8. Schep de koolsalade op 4 bordjes en verdeel de appel, bieslook en makreel erover.

Ingrediënten

  • 150 g gerookte makreelfilets
  • 0,5 witte kool
  • 3 el yoghurt
  • 1 el mierikswortelpasta
  • peper en zout
  • 1 elstar appel
  • 0,25 bosje verse bieslook

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.