Salade pasta penne met pesto

Bereiding

  1. Kook de pasta in 11 min. 'al dente'. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
  2. Halveer de cherrytomaten en mozzarella. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan. Meng de pasta met de pesto en schep de tomaten, mozzarella en rucola erdoor.
  3. Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.

Tips

  • Serveer voor een extra bite met 100 gram krokant gebakken parmaham.

Ingrediënten

  • 300 g Grand'Italia salade penne
  • 185 g Grand'Italia pesto alla genovese
  • 500 g cherry-/kerstomaatjes
  • 300 g mozzarella mini
  • 150 g rucola
  • 30 g pijnboompitten

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: