Salade van mango, avocado en zalm

Bereiding

  1. Meng de peper door de olijfolie. Sprenkel het citroensap over de avocado's.
  2. Verdeel de sla over de borden of een schaal. Schik daarop de partjes mango en avocado. Giet de peperolie erop. Leg de zalm er gevouwen omheen.
  3. Bestrooi het gerecht met kappertjes en koriander.

Ingrediënten

  • 1 rode peper, in ringetjes, zonder zaadjes
  • 3 eetl. olijfolie
  • 1 citroen, sap
  • 2 avocado's, geschild, in plakjes
  • 75 g fijne bladsla, gedroogd, gewassen
  • 1 mango, geschild, in plakjes
  • 250 g gerookte zalm, in plakjes
  • 2 eetl. kappertjes
  • 2 eetl. verse koriander, gehakt

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch, voorgerecht

Voedingswaarden

Energie 425 Kcal
Vetten 32 g
waarvan verzadigd 5 g
Koolhydraten 14 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: