Salade van zoete aardappel met feta en koriander

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200┬░C.
  2. Meng de aardappels met 1 eetlepel olie, komijn-, korianderpoeder, zout en peper.
  3. Rooster de aardappels in de oven in circa 35 minuten goudbruin.
  4. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  5. Klop intussen een dressing van de rest van de olie, de azijn, sjalot en honing.
  6. Meng de aardappel met de sla, bosui, dressing en koriander.
  7. Verkruimel de feta erboven.
  8. Lekker bij kippenvleugels met honing en sesam.

Ingrediënten

  • 1 kg zoete aardappel, geschild, in blokjes
  • 5 eetl. olijfolie
  • 2 theel. komijnpoeder (djinten)
  • 2 theel. korianderpoeder (ketoembar)
  • 2 eetl. rodewijnazijn
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 2 eetl. honing
  • 150 g gemengde sla
  • 1 lente-/bosui, in ringetjes
  • handje verse koriander, gehakt
  • 75 g feta

Bereidingtijd

25 minuten

  • 35 minuten oventijd

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.