Sandwich met Hollandse garnalen

Bereiding

  1. Kook de eieren in circa 5 minuten hard en laat ze in koud water afkoelen. Pel ze en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Vermeng de mayonaise met ketchup en bieslook en verdeel dit over de boterhammen.
  3. Verdeel de plakjes ei en de garnalen over twee boterhammen en dek af met de andere twee boterhammen.
  4. Snijd de sandwiches twee keer schuin door zodat er 8 kleine driehoekjes ontstaan. Steek in elk driehoekje een prikkertje en serveer direct.

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 eetl. mayonaise
  • 1 theel. tomatenketchup
  • 1 eetl. bieslook, fijngesneden
  • 4 sneeën lichtbruin brood
  • 50 g Hollandse garnalen

Benodigdheden

  • 8 feestprikkers

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch, brunch, ontbijt

Voedingswaarden

Energie 200 Kcal
Vetten 11 g
waarvan verzadigd 2 g
Koolhydraten 16 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.