Sangria

Bereiding

  1. Doe alles samen in een grote pan of kom en laat in de koelkast in een paar uur helemaal koud worden.
  2. Schep het over in glazen kannen en serveer eventueel met ijsblokjes.

Ingrediënten

  • 1 l Spaanse rode wijn
  • 600 ml sinas of
  • 600 ml lemon-lime frisdrank
  • 100 ml sinaasappellikeur
  • 1 kaneelstokje
  • 200 g aardbeien, in plakjes, schoongemaakt
  • 100 g kersen of, ontpit
  • 100 g frambozen
  • 1 limoen, in plakjes
  • 2 sinaasappels, gehalveerd, in dunne plakken

Bereidingtijd

10 minuten

  • 120 minuten afkoelen

Aantal personen

8 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht, voorgerecht

Voedingswaarden

Energie 200 Kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 21 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: