Saucijsjes met bonensalade

Bereiding

  1. Bestrooi de saucijsjes met zout en peper en prik ze hier en daar in. Verhit het bakproduct en bak hierin de saucijsjes in 6-8 minuten rondom bruin en gaar.
  2. Schep de ui, bleekselderij en chorizo door de bonen en de mais.
  3. Meng de ingrediƫnten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper. Schep de dressing door het bonenmengsel.
  4. Serveer de bonensalade met de saucijsjes en bruin (stok)brood.

Ingrediënten

  • 4 saucijzen
  • 2 eetl. vloeibaar bakproduct of
  • 2 eetl. arachideolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 stengels bleekselderij, in smalle boogjes
  • 200 g chorizo of, in smalle reepjes
  • 200 g salami, in smalle reepjes
  • 400 g witte bonen, afgespoeld, uitgelekt, pot
  • 400 g rode bonen, afgespoeld, uitgelekt, pot
  • 200 g mais, afgespoeld, uitgelekt, blikje
  • grof bruinbrood
  • 100 ml arachideolie of, voor de dressing
  • 100 ml olijfolie, voor de dressing
  • 2 eetl. citroensap, voor de dressing
  • 1 theel. Mexicaanse kruiden of, voor de dressing
  • 1 theel. chilipoeder, voor de dressing

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.