Snelle groenteroerbak met shoarma en quinoa

Bereiding

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met het bouillonblokje. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de shoarmareepjes 4 minuten op een hoge stand.
  2. Voeg de courgette en doperwten toe en roerbak nog enkele minuten. Schep als laatste de munt erdoor en breng op smaak met peper. Serveer met de quinoa.

Ingrediënten

  • 250 g quinoa of
  • 250 g zilvervliesrijst
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 el olie
  • 400 g shoarmavlees of
  • 400 g vegetarische stukjes
  • 2 courgettes, in kleine blokjes
  • 400 g diepvriesdoperwten
  • 1 bosje munt, alleen de blaadjes

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 525 Kcal
Vetten 14 g
waarvan verzadigd 3 g
Koolhydraten 58 g
Vezels 10 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: